Акцента на всяка женска ръка са добре поддържаните нокти и оформения маникюр. И не винаги е нужно да се посещават скъпи козметични салони. Понякога с постоянство и съвсем малко „усилие“ може да постигнете чудесни резултати в домашни условия, само в четири стъпки.

И така,

Първа стъпка е Подготовката

Премахнете лака за нокти и изгладете неравностите, за да ги подготвите за възстановяващата терапия. Използвайте щадящият и нежен лакочистител на Орифлейм, който е без ацетон.

Втора стъпка – Възстановяване

На чисти и сухи нокти, нанесете маската за нокти с възстановяващо действие The One Expert Care и оставете да подейства през цялата нощи. На сутринта отмийте маската единствено със сапун и вода.

Трета стъпка – Подхранване

Преди да започнете с маникюра, дарете ноктите си с допълнително подхранване. За целта може да използвате  писалката с олио за нокти и кожички на Орифлейм, отново от серията The One Expert Care. Завъртете писалката за да освободите олиото, нанесете и масажирайте докато попие напълно.

Четвърта стъпка – Изглаждане и изпълване

Преди да нанесете цветният лака, нанесете лака основа, за да изгладите нокътната плочка. Завършете с уплътняващия топ лак.

Това е всичко!

И не забравяте отвреме навреме  да оставяте ноктите си без лак, за да дадете възможност на клетките да се възстановят. В този случай, може да ви помогне хидратиращият лак за нокти на Орифлейм.

Отношението към самия себе си и добрата лична грижа никога не остават незабелязани и  ще ви се отплатят стократно!

Нели

13.02.2022

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.